Valid HTML 4.01 Transitional

eXTReMe Tracker

RSS Uutiset  RSS Arvostelut   
Keskiviikko - 15.02.2017
Nyt nyrkit ja kynät heilumaan!

FilmiFIN ja FOX-PARAMOUNT aloittavat vuoden 2017 leffaskabat astetta järeämmällä jyristyksellä, kun koneeseen ladataan Jack Reacher: Never Go Back.

Entinen sotapoliisi, nykyinen maankiertäjä ja tinkimätön oikeudenpuolustaja Jack Reacher (Tom Cruise), päätyy jälleen keskelle toimintaa, kun hän menee tapaamaan entisen yksikkönsä uutta komentajaa, majuri Susan Turneria (Cobie Smulders) ja saa kuulla tämä joutuneen pidätetyksi maanpetoksesta. Reacher ei tietenkään niele syytteitä ja ennen pitkää mies törmääkin suureen salaliittoon, joka pitää sisällään murhia, kidnappauksen, huume- ja asekauppaa, vakoilua sekä laajamittaisen kähminnän, jonka operaattorit ovat valmiita tekemään mitä tahansa pysyäkseen poissa päivänvalosta. Hektiseksi menevän, tappeluiden ja yhteenottojen täyttämän reissun aikana Reacherin maailman tupsahtaa myös 15-vuotias Samantha Dutton (Danika Yarosh), joka saattaa olla hyvinkin läheistä sukua kovanyrkkiselle sankarillemme.

Christopher McQuarrien vuonna 2012 ohjaama ja käsikirjoittama Jack Reacher - Tappajan jäljillä oli ilahduttavan perinteikäs salaliittotrilleri parhaassa 1970-lukulaisessa hengessä aina esillepanoaan ja tyyliteltyjä toimintajaksojaan myöten. Mukavasti menestynyt elokuva esitteli samalla suurelle yleisölle kirjailija Lee Childin luoman ja miljoonamyyntiin kohonneen Jack Reacherin, joita on julkaistu jo yli kaksikymmentä. Edward Zwickin ohjaama jatko-osa, Jack Reacher: Paluu päämajaan, jatkaa oman käden oikeuteen luottavan ex-poliisin raatorikkaita retkiä.

Tom Cruise jatkaa Reacherina ensimmäistäkin osaa vakavampana, tehostaen sanomisiaan lähinnä viittomakielellä ja tuliaseilla. Hauskasta Ensisilmäyksellä -tv-sarjasta (How I Met Your Mother, 2005-2014) tuttu Cobie Smulders pärjää hyvin isommallakin foorumilla, saaden myös tilaa toimintakohtauksissa. Danika Yaroshin rooli Reacherin mahdollisena tyttärenä jää muilutusten ja mukilointien keskellä selvästi sivurooliin. Pääpahiksina röyttyävät Patrick Heusingerin nimeton tappaja sekä hölmön Pako -tv-sarjan (2005-2009) pervona Tea-Bagina läpi lyönyt Robert Knepper kenraali Harknessina. Sivummalla nähdään mm. Holt McCallany eversti Morganina ja Aldis Hodge Reacherille kaunaa kantavana entisenä alaisena kapteeni Espinina.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Jack Reacher: Never Go back -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä oli mielestäsi vuoden 2016 paras elokuva?

2. Mikä on Tom Cruisen paras elokuva?

3. Kuka muu, vielä toistaiseksi vain kirjojen sivuilla seikkaileva, sankari ansaitsisi oman elokuvan?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 27.2.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.


- Jussi U. Pellonpää

Lähde: http://www.filmifin.com/


Artikkeleja pääset kommentoimaan kirjautumalla sisään FilmiFIN BBS -tunnuksilla. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt maailman parhaaseen suomenkieliseen leffafoorumiin, voit korjata virheesi täällä.Copyright © FilmiFIN 2004 - 2017