Alkuperäinen nimi: 
Trolls band Together
Julkaisija: 
Valmistusvuosi: 
2023
Valmistusmaa: 
Ohjaaja: 
Musiikki: 
Tuottaja: 
Ikäsuositus: 
7
Kesto: 
92
Trolls: Bändi koossa
Jussi U. Pellonpää, Pe, 20/10/2023 - 08:01

Elokuva

Poppyn (Anna Kendrick) ja Risun (Justin Timberlake) romanssi on edennyt jo viralliselle tasolle, kun jälleen kerran musiikkia rakastavien Trollsien maailma järisee. Risun menneisyydestä paljastuu palvottu poikabändi BroZone, johon hän kuului neljän veljensä kanssa. Samaan syssyyn poptaivaalla liitävä kiero kaksikko, Velvet ja Veeti (Amy Schumer ja Andrew Rannells) sieppaavat Risun Floyd-veljen (Troye Sivan), joten hänen, Poppyn ja muutaman muun outotukan on aloitettava pelastusoperaatio.

Walt Dohrn palaa jo kolmannen kerran ohjaajaksi menestyneen Trolls-konseptin kolmannessa elokuvassa Trolls: Bändi koossa. Meininki on tietenkin hyvinkin samaa kuin aiemmissakin osissa (2016 ja 2020), värikästä vauhtia ja pitkä liuta pophittejä pikkuväen mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Trolls -elokuvien pitäisikin olla aikuislta kiellettyjä. Varttuneemmille on mukaan liitetty kasa poikabändivitsejä poikabändeistä, pääpainon ollessa kuvallisessa ilotulituksessa ja lukuisissa laulunumeroissa. Alleviivattuna sanomana on, että yhdessä on helpompaa ja perhe tärkeämpää kuin mikään muu.

Monet originaalit ääninäyttelijät palaavat rooleihinsa, ja sama malli on myös suomidubissa. Kotimaaksi puhutussa versiossa Poppyna ja Risuna jatkavat Evelina ja Petrus Kähkönen, kun taas tarinan pahiksia edustavat Jannika B (Velvet) ja Antti L.J. Pääkkönen (Veeti). Muita kotimaan ääniä ovat mm. Elias Kaskinen, Joonathan Kettunen, Osku Ärilä ja Lukas Leon.

Yhteenveto

Trolls: Bändi koossa pitää pikkuväen perän penkeissä vaaditun ajan, mutta eipä sitten kauheasti muuta.Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016