KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Käymättömät korpimaat kutsuvat: Osallistu Star Trek Beyond -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 11/11/2016 - 08:21

FilmiFINin ja Fox-Paramountin osallistujamäärästä päätelleen galaksien välisen suosion saavuttanut Star Trek Beyond -kilpailu on päättynyt. FilmiFINin arvovaltaisen arvontaraadin hyppysiin nousi korista lopulta kolme voittajaa, jotka asustavat Maa-planeetalla ja seuraavilla paikkakunnilla: Kuopio, Turku ja Helsinki. FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita. Älkäätten vaipuko synkkyyteen, sillä kilpailuja on toki tulossa lisää.

Äänestettäessä suosituimmasta Star Trek -elokuvasta, voiton vei hiukan yllättäenkiin Star Trek: Ensimmäinen yhteys (1996), vaikka ääniä saivatkin melkein jokainen sarjan elokuvista. Kärkeen kiilasivat myös J.J. Abramsin uuden ajan Star Trek (2009) ja sen jatko-osa Star Trek Into Darkness (2013), sekä Star Trek II: Khanin viha (1982), että Star Trek V: The Final Frontier (1989). Omat kannattajansa löysi toki myös se ihka ensimmäinen elokuva, eli Star Trek: Avaruusmatka, vuodelta 1979.

Star Trekien suosimmaksi hahmoksi nousi täysin ylivoimaisesti herra Spock, toiseksi kiilasi kapteeni Kirk ja kolmanneksi tasapistein Data ja luutnantti Worf. Parasta kapteeni Kirkia arvotettaessa kärkeen kiilasi täysin suvereenisti William Shatner, Chris Pinen jäädessä muutaman irtoäänen varaan.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan matkalle ja kilpailuun, jonka palkintoina on kaikkien osallistujien kesken arvottavat 3 (kolme) kappaletta Star Trek Beyond -elokuvia, joka julkaistaan DVD, Blu-Ray, UHD sekä 3D-Blu-ray -muodoissa 21.11.2016.

U.S.S. Enterprisen kapteeni James T. Kirkilla (Chris Pine) on tylsää. Viiden vuoden tutkimusmatkaurakasta on vielä kaksi jäljellä, mutta avaruuden käymättömät korpimaat eivät ole enää aikoihin tarjonneet yllätyksiä. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun vastaan tulee myyttinen Krall (Idris Elba), ja simppeli pelastusoperaatio kääntyy selviytymistaisteluksi. Pian Enterprisen miehistö löytää itsensä keskeltä haaksirikkoa tuntemattomalta planeetalta ja aika maailmankaikkeuden tiimalasissa alkaa huveta uhkaavasti.

Kolme Fast & Furious -leffaa (2009, 2011, 2013) ohjannut Justin Lin astuu tähtimatkalle, kun saagan kahdella aiemmalla elokuvalla (Star Trek (2009), Star Trek Into Darkness (2013)) avaruusmatkoja elvyttänyt J.J. Abrams siirtyi ohjastelemaan sitä toista scifisaagaa, Star Warsia, sen seitsemännellä osalla The Force Awakens (2015). Lin tuo suoraan oman F&F-konseptinsa Star Trekiin, rikkoen kuin katukaahareista kertoneen elokuvansa ydinryhmän palasiksi, seuraten eri porukoita tv-maailmasta tutun episodimaiseen tyyliin. Summattuna Star Trek Beyond jää kahdesta aiemmasta remakesta enemmän kuin poimun, mutta onnistuu silti silkalla vauhdin pidolla istuttamaan katsojan ohjaamoon tarvittavaksi ajaksi ilman sen suurempaa turhautumista.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n, Blu-rayn vai 3D Blu-rayn.

1. Mikä mielestäsi on kaikkien aikojen paras Star Trek -elokuva?
2. Kuka on suosikkisi Star Trekkien (niin elokuvat kuin tv-sarjat) kymmenistä ja kymmenistä henkilöistä?
3. Kuka näyttelijä on paras kapteeni Kirk?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 21.11.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016