KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Lähde Pon matkaan ja osallistu Kung Fu Panda 3 -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 08/07/2016 - 01:01

FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia Kung Fu Panda 3 -kilpailuun osallistuneita. Vastauksia tuli todella runsaasti, joiden joukosta löytyivät voittajat, jotka asuvat seuraavilla paikkakunnilla: Lempäälä, Joensuu ja Mustasaari.

Parhaaksi Kung Fu Panda -elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät ylivoimaisella äänienemmistöllä sarjan ensimmäisen elokuvan. Parasta animaatioelokuvien ääninäyttelijää etsittäessä hajontaa sen sijaan tuli yllättävänkin paljon, kun kunniaa ja mainetta keräsivät mm. Jonathan Taylor Thomas (Leijonakuningas/Simba), Tom Hanks (Toy Story/Woody), Robin Williams (Aladdin/pullon henki), Steve Carell (Itse ilkimys/Gru) ja Eddie Murphy (Shrek/Aasi). Listalle nousi myös suomalaisia ääninäyttelijöitä, joista parhaiten pärjäsi Jukka Rasilan versio Shrekin Aasina. Voittoon nousi kuitenkin lopulta Jack Black Kung Fu Panda -elokuvasta.

Yhtä lailla laajalla skaalalla äänestettiin kaikkien aikojen parhaasta animaatioelokuvasta, sillä ääniä saivat mm. kaikki Kung Fu Pandat, Henkien kätkemä, Naapurini Totoro, Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Waltz with Bashir, Näin koulutat lohikäärmeesi 2, Frozen - Huurteinen seikkailu sekä lopulta niukalla enemmistöllä voittoon noussut Leijonakuningas.

FilmiFIN ja Fox-Paramount kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelevat voittajia.

Kun henkimaailmaan kauan sitten karkotettu, mutta sieltä kierosti karannut, yliluonnollisia voimia hallitseva Kai (J.K. Simmons) kulkee pyörremyrksyn lailla läpi Kiinan, kukistaen ja varasten kaikkien Kung Fu -mestareiden chin, henkisen voiman, mestari Shizua (Dustin Hoffman) Jadepalatsissa opettajana varsin vaihtelevalla menestyksellä tuuraavalla pullealla Po-pandalla (Jack Black) on äkkiä muutakin murehdittavaa kuin aina vähissä olevat nuudelit. Kun hurja viisikkokin, Tiikeritär (Angelina Jolie), Mantis (Seth Rogen), Apina (Jackie Chan), Kurki (David Cross) ja Kyy (Lucy Liu), ovat enemmän tai vähemmän Kain vallassa, Pon on yhdistettävä voimansa kauan kadoksissa olleen oikean isänsä Lin (Bryan Cranston) ja koko pandakylän kanssa, kasvaa lohikäärmesoturiksi ja kukistaa pahan valta.

Jennifer Yuh Nelsonin ja Alessandro Carlonin kimppakeikka Kung Fu Panda 3 jatkaa kahden aikaisemman (2008 ja 2011) jalanjäljillä yhdistellen hassua kohelluskomiikkaa, huimia taistelukohtauksia ja viisaita itämaisia oppeja.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintoina on 3 (kolme) Kung Fu Panda 3 -elokuvaa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

Lue myös elokuvassa Po-pandan isän äänenä esiintyvän Breaking Bad -tähden Bryan Cranstonin ekslusiivihaastattelu, yksinoikeudella vain FilmiFINissä. Haastattelun löydät kätevimmin suoraan täältä.

1. Mikä on mielestäsi paras Kung Fu Panda -elokuva?
2. Kuka on paras animaatioelokuvien ääninäyttelijä ja missä roolissa?
3. Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen parhain animaatioelokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen kilpailut[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 18.07.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016