Kilpailu on päättynyt: Osallistu kilpailuun ja voita jouluksi hubaa Miken ja Daven seurassa.
Jussi U. Pellonpää, Pe, 09/12/2016 - 09:22

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Mike ja Dave häädeittejä vailla -kilpailu on päättynyt ja voittajat löytyivät tällä kerralla seuraavilta paikkakunnilta:  Oulu, Vantaa ja Helsinki.

FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja toivottavat kaikille kisaa osallistuneille oikein rauhaisaa joulua.

Mike ja Dave häädeittejä vailla on Jake Szymanskin ohjaama komedia veljeksistä, Mikesta (Adam DeVine) ja Davesta (Zac Efron), jotka tarvitsevat kuumeisesti seuralaiset siskonsa Jeanien (Sugar Lyn Beard) häihin, mutta onnettomuusalttiiden ja aina täysillä bilettävien broidien ollessa kyseessä, homma on paljon helpommin sanottu kuin tehty.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Mike ja Dave häädeittejä vailla -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä mielestäsi on kaikkien aikojen paras komedia?

2. Mikä on Zac Efronin paras elokuva?

3. Kuka on kaikkien aikojen parhain komedianäyttelijä?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 19.12.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Lähde: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016