Kilpailu on päättynyt: Osallistu kilpailuun ja voita tuplasti Turtleseja
Jussi U. Pellonpää, La, 15/10/2016 - 13:28

 

FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTIN Turtles-kilpailu on päättynyt ja onnelliset voittajat löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Hämeenlinna, Lahti ja Taivalkoski. Suosituimmaksi kilppariksi äänestettiin Michelangelo ja toiseksi nousi Leonardo. Will Arnettin tutuin sarja oli tietenkin Sukuviva (Arrested Development) ja Megan Foxin suosituin elokuva Transformers. FilmiFIN ja FOX-Paramount onnittelevat kaikkia voittajia.

 

FilmiFIN ja FOX-PARAMOUNT kutsuvat sinut Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -kilpailuun, jonka palkintona ei ole pelkästää kyseinen leffa, vaan tuplapakkaus, josta löytyy myös 2014 julkaistu, ensimmäinen uusi Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuva

Vuoden päivät on vierähtänyt siitä, kun geenimanipuloidut viemärivigilantit, mutanttininjakilpikonnat Raphael (Alan Ritchson), Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard) ja Leonardo (Pete Ploszek), kukistivat maailman herruutta tavoitelleen Silppurin (Brian Tee). Rauha New Yorkissa ei kuitenkaan säily pitkään, sillä Silppuri pakenee vankilasta ja houkuttelee tiedemies Baxter Stockmannin (Tyler Perry) mutantoimaan itselleen kilppareiden kaltaisia, monitaitoisia joukkoja, joista ensimmäisenä kaaosta pääsevät synnyttämään idiootit Bebop (Gary Anthony Williams) ja Rocksteady (Stephen Farrelly), pahkasian ja sarvikuonon olomuodot saaneet entiset rikolliset. Keskelle katastrofia vedetään myös toimittaja April O`Neill (Megan Fox) ja tämän entinen luottokuvaaja Vern Fenwick (Will Arnett), sekä uutena tuttavuutena maskinaamainen katujen kostaja Casey Jones (Stephen Amell). Taistoja käydään maalla, merellä ja ilmassa, mutta Silppuri ei suinkaan ole se pahin vastustaja.

Vauhdikkaan ja eittämättömän energisen elokuvan tuottajana on toiminut megamies Michael Bay ja sen on ohjannut Dave Green.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä nelikosta on suosikkikilpparisi?
2. Mista tv-sarjasta Will Arnett on tutuin?
3. Mikä on mielestäsi Megan Foxin paras elokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 24.10.2016 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Lähde: 
Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016