Unleashed - Jet Lin näyttö lännelle?
J. Pikkarainen, Ke, 11/08/2004 - 00:00

Martial Arts -taituri Jet Li:ltä on tulossa mielenkiintoinen nimike vuoden 2005 ensimmäisellä neljänneksellä. Ranskalaistuotantoa oleva Unleashed näyttäisi poikkeavan muusta länsimaisesta Jet Li -tuotannosta melkoisesti, sillä tällä kertaa itse tappelu ei tunnu olevan se pääasia.

Jet Li ei ole kuitenkaan ainoa tuttu naama tuotannossa, sillä käsikirjoittajana ja eräänä tuottajana nähdään tunnettu ranskalaisohjaaja Luc Besson, sekä Lin näyttelijätovereina mm. Morgan Freeman ja Bob Hoskins. Ohjaajana pyörii esikoisensa Transporter-elokuvan ohjannut Louis Leterrier, jolle Unleashed on toinen ohjaustyö.

Elokuva kertoo Jet Lin esittämästä Dannysta, joka on eristetty sosiaalisesta elämästä ja hänen ainoa hyötynsä on kasvattaa omistajansa Bartin (Bob Hoskins) rahapussia laittomissa tappeluissa. Danny kuitenkin pääsee vapaaksi ja tutustuu sokeaan pianonsoittajaan (Morgan Freeman), joka opettaa Dannya elämästä ja ihmisyydestä.

Elokuvasta on julkaistu varsin mielenkiintoiselta näyttävä traileri. Nähtäväksi jää nostaako tämä elokuva Jet Lin vihdoinkin myös länsimaisten katsojien huomion eteen.

Lähde: 
Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016