KiILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Vapauta mielesi ja osallistu Ghost in a Shell -kilpailuun
Jussi U. Pellonpää, Ma, 07/08/2017 - 16:35

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Ghost in the Shell -kilpailu on ratkennut ja onnekkaat voittajat asuvat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo ja Hämeenlinna. Onnittelut heille ja samalla kiitos kaikille muillekin osallistuneille.

Scarlett Johanssonin parhaaksi elokuvaksi FilmiFINin lukijat arvostivat Sofia Coppolan Lost in Translationin. Ääniä saivat myös The Avengers, A Love Song for Bobby Long, The Island sekä Lucy. Kaikkille oli varsin selvää, että Ghost in the Shell perustuu Masamune Shirowin manga-sarjakuvaan. Takeshi Kitanon kovimmaksi vedoksi nousi lopulta pienellä erolla Zatoichi – Sokea samurai- ja Merry Christmas, Mr. Lawrence -elokuvien ohi Hana Bi – tulikukkia. Ääniä saivat myös elokuvat Violent Cop, Sonatine sekä Battle Royale.

 

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut tulevaisuuteen ja osallistumaan Ghost in a Shell -kilpailuun.

Kiitos Hanka Robotics -yhtiön, lähitulevaisuudessa vakavasti loukkaantuneen ihmisen aivot ja mieli ovat mahdollista liittää uuteen synteettiseen kehoon, cyberkuoreen, jonka ominaisuudet ovat ylivertaiset Homo Sapiensin normaaleihin fyysisiin kykyihin verrattuna. Yksi tällainen Ghost in the Shell, mieli kuoressa, on Majuriksi (Scarlett Johansson) kutsuttu supersotilas, joka taistelee joukkoineen Daisuke Aramakin (Takeshi ”Beat” Kitano) johtaman armottoman Osasto 9:n riveissä. Kun Hankan tutkijoita alkaa kuolla sarjassa, Majurin iskuryhmineen tulee kiire suojella gonglomeraattia hakkeripiraateilta, vaikka rikkonaiset muistikuvat omasta menneisyydestä tuppaavatkin vaikeuttamaan tutkintaa. Ja kun totuus Majurille omista juurista vihdoin valkenee, on aika niittää sitä, mitä on jo vuosia viljelty.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Ghost in a Shell -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on mielestäsi Scarlett Johanssonin elokuva?

2. Kenen luomaan Manga-sarjakuvaan elokuva perustuu?

3. Mikä on mielestäsi Takeshi Kitanon paras elokuva?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 7.8.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016