KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Kun helvetissä on ruuhkaa, elävät kuolleet täyttävät maan.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 25/09/2017 - 06:42

FilmiFINin ja Fox-Paramountin huiman suosion saanut The Walking Dead -kilpailu on päättynyt ja onnekkaimmat elävät löytyivät tällä kerralla seuraavilta paikkakunnilta: Posio, Oulu ja Kuusankoski. Onnittelut voittajille.

Etsittäessä kaikkien aikojen parasta zombie-elokuvaa skaala kasvoi luonnollisestikin laajaksi. Ääniä saivat niin klassikot Night of the Living Dead ja I Walked with the Zombie kuin aavistukseen tuoreemmat roiskutukset, kuten Dawn of the Dead, Peter Jacksonin hillitön pastissi Braindead - Aivokuollut sekä Shaun of the Living Dead. Pisteitä keräsivät myös uudemman sukupolven tykitykset kuten Zombieland, Muumio ja Resident Evil. Voitto oli lopulta kahden kauppa, sillä aivan kalkkiviivoille ykköspaikasta kisasivat ensi vuonna jatko-osan saava World War Z ja 28 päivää myöhemmin. Voiton vei lopulta Danny Boylen genreä uudistanut mestariteos 28 päivää myöhemmin, joka nousi korkealle myös FilmiFINin toimituksen sisäisessä äänestyksessä.

Yhtä tiukka kisa käytiin myös etsittäessä Frank Darabontin parasta elokuvaa, joista omat kannattajansa oli niin The Majesticilla kuin The Mistilläkin. Ääniä sai myös Darabontin ensimmäinen käsikirjoituskeikka, eli painajainen Elm Streetillä 3: Unien soturit, jota tosin rustasi myös neljä muuta kirjoittajaa. Tiukka kisa huipentui lopulta, ja aivan ansaitusti, kahden Stephen King -sovituksen välille, joista todellinen mestariteos, Rita Hayworth – avain pakoon vei sen kirkaamman mitalin aivan yhtä lailla komean Vihreän mailin nenän edestä.

Tv:n parasta kauhusarjaa udeltiin kolmannessa kysymyksessä ja niin vain kävi, että kilpailun palkintonakin ollut The Walking Dead nousi yli muiden. Äänet toki jakaantuivat hyvinkin laajalle, sillä kannattajansa olivat niin Supernaturalilla, The Outer Limitsilla, Kauhua kryptasta -sarjalla ja American Horror Show:lla, True Bloodilla kuin myös Outcastilla, Hannibalilla, Penny Dreadfulilla, Grimmillä kuin Havenillakin. FilmiFIN kiittää kaikkia kisaan osallistuneita, lisää on tulossa, joten pysykää kanavalla.

 

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan taisteluun elämästä ja kuolemasta ja elämästä kuoleman jälkeen osallistumalla The Walking Dead -kilpailuun.

Jättihitiksi osoittautunut ja vuonna 2010 ensi-iltansa saanut The Walking Dead perustuu Robert Kirkmanin luomaan saman nimiseen sarjakuvaan ja siinä seurataan pientä ryhmää ihmisiä, jotka ovat selviytyneet on säästyneet zombie-epidemialta, etsien turvapaikkaa vaarallisesta maailmasta. Pääosassa on apulaissheriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln), joka herää sairaalasta ja huomaa zombien hallitsevan maailmaa. Hän lähtee etsimään perhettään ja tapaa muita selviytyjiä matkan varrella.

Raju ja väkivaltainen sarja on edennyt jo seitsemänteen tuotantokauteensa ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa se ikiomaksi.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) The Walking Dead -sarjan seitsemännen tuotantokauden arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on kaikkien aikojen parhain zombie-elokuva?

2. Mikä on mielestäsi The Walking Deadin tuottajan, Frank Darabontin, paras elokuva?

3. Mikä on mielestäsi tv:n paras kauhusarja?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 25.9.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016