KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Pyöreästä pöydästä avaruuden ääriin: Osallistu Transformers: Viimeinen ritari -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 06/11/2017 - 07:25

FilmiFINin ja Fox-Paramountin Transformers: Viimeinen ritari -kilpailu on päättynyt ja onnekkaat osallistujat löytyivät tällä kerralla seuraavilta paikkakunnilta: Kolari, Vantaa ja Joensuu. FilmiFIN onnittelee voittajia ja kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita.

Suosituimmaksi Transformers -elokuvaksi FilmiFINin lukijat äänestivät ylivoimaisella äänivyöryllä saagan ensimmäisen esityksen Transformers, vuodelta 2007 ja leffasarjan suosituin hahmo oli yhtä vakuuttavalla äänimäärällä Optimus Prime. Ja kuten melkein kaikki kilpailuun osallistuneet olivat tienneetkin, seuraavaksi Transformersien tarinaa jatkaa ensi vuonna ensi-iltansa saava Bumblebee, jonka ohjaa Travis Knight ja sen pääosissa nähdään Hailee Steinfeld ja John Cena.

 

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan taisteluun tulevaisuudesta.

Ihmiskunnan ja muotoaan muuttavien metallijättiläisten, Transformersien, historia onkin paljon luultua pitempi, sillä näiden kahden rodun kohtaamiset juontavat juurensa kuudentoista vuosisadan taakse, aikoihin, jolloin velho Merlin (Stanley Tucci) ja kuningas Arthur (Liam Carrigan) ritareineen hallitsivat Britanniaa. Nykyhetkessä maapallon taakseen jättänyt Optimus Prime (äänenä yhä originaali Peter Cullen) joutuu petoksen uhriksi kotoplaneetallaan Cybertronilla, kun taas keksijämekaanikko Cage Yagerilla (Mark Wahlberg) riittää romiksellaan puuhaa lainsuojattomiksi julistettujen ja TRF-joukkojen jahtaamien Transformersien kanssa. Kun Yager saa kutsun englantilaiselta Folganin jaarli Burtonilta (Anthony Hopkins), paljastuu koko maailman tulevaisuutta uhkaava salaliitto, jonka lopullisessa ratkaisussa on osansa myös Oxfordin historian professori Viviane Wembleylla (Laura Haddock), jonka omat sukujuuret juontavat Witwickyjen sukupuuhun.

Michael Bayn jättimäinen Transformers: Viimeinen ritari on saagan viides osa, ja edellisen jakson, Transformers - Tuhon aikakausi (2014), tapaan se sekoittaa pakkaa entisestään. Art Marcumin, Matt Hollowayn, Ken Nolanin ja Akiva Goldsmanin rustaama epookki sekoittelee ihmiskunnan sotaisaa historiaa toiselta planeetalta tulleiden peltihirviöiden folkloreen. Teknisesti kuvapuoli on aina ollut Bayn elokuvissa kunnossa, ja niin mies nytkin päästää tavaramerkkinsä Bayhemin irti tasaisin väliajoin. Irtainta hajotetaan massiivisin ottein erinomaisen toimivin efektein, joiden ansiosta älyttömiin mittoihin paisuvaa tuhokuvaa katseleekin sen suuremmin kipua tuntematta.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Transformers: Viimeinen ritari -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä onTransformers -sarjan paras elokuva?

2. Mikä hahmo on suosikkisi Transformerseista?

3. Mikä/kuka saagasta saa seuraavaksi oman elokuvansa?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 6.11.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016