KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Tasa-arvoa sankaririntamalle: Osallistu Wonder Woman -pikakilpailuun
Jussi U. Pellonpää, Ma, 09/10/2017 - 06:54

FilmiFINin ja FOX-PARAMOUNTin pikakilpailu on päättynyt. Wonder Woman -elokuvat matkaavat seuraaville paikkakunnille: Vantaa (mistä löytyi kaksi voittajaa) ja Oulu

Ehdotuksia oman elokuvansa ansaitseviksi naissankareiksi löytyi monia, josiat useat erittäin varteenotettaviakin persoonia. Sellaiset nimet kuin Molly Hayes, Bulleteer ja X-Menin Storm ja Roque nousivat esiin, ja saipa ääniä myös vanha kunnon tasa-arvotaistelija Xenakin. FilmiFINin toimitus lupaa viedä lukijoiden ehdotuksia eteenpäin seuraavalla Hollywood-retkellään. FilmiFIN kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelee voittajia sekä aloittaa heti seuraavan skaban, joka löytyy etusivultamme.

 

FilmiFIN ja Fox-Paramount vaativat tasa-arvoa valkokankaille ja julistavat Wonder Woman -pikakilpailun alkaneeksi.

Eletään 1900-luvun toista vuosikymmentä. Zeus-jumalan luomalla ja Amatsonien asuttamalla Themysciran saarella varttunut prinsessa Diana (Gal Gadot) on kuningataräitinsä Hippolytan (Connie Nielsen) rauhanoppien ohella harjaannuttanut tätinsä Antiopen (Robin Wright) ohjauksessa myös taistelutaitojaan, joille tulee äkisti käyttöä, kun mereen syöksyy amerikkainen taistelulentäjä Steve Trevor (Chris Pine), joka vetää perässään paratiisiin ihmiskunnan ensimmäisen suuren sodan. Diana on vakuuttunut, että kaiken pahan takana on sodan jumala Ares, joka on pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä, ja päättää auttaa ihmiskuntaa taistelussa. Steve ja Diana matkaavat Lontooseen, jossa kansainväliseksi paisuneen konfliktin todelliset mittasuhteet paljastuvat kokonaisuudessaan, samalla kun utopiassa ummikkona eläneelle soturiprinsessalle paljastuu myös hänen oma historiansa.

Pohjimmiltaan Wonder Woman on tarinaltaan normi kasvukertomus ja supersankaritarinoille tyypillinen sarja-avaus, mutta se, mikä sen erottaa monista kilpailijoistaan, on sydän, jota löytyy seikkailusta yllin kyllin. Pikku miinus on finaalin pakollinen efektimyrsky, jollainen tunnutaan nykyään nähtävän ihan jokaisessa vastaavassa fantasiassa. Pikkuvioistaan huolimatta Wonder Woman on silti mitä tervetullein esitys pikkuhiljaa ylitarjonnasta kärsiväksi kasvavassa genressä..

Gal Gadot on paitsi valloittava ilmestys, myös varsin hyvin nyansseja ymmärtävä näyttelijätär. Dianan roolissa Gadot tasapainoilee useammankin tyylilajin välillä taitavasti, tuoden valkokankaalle uhman ja ylpeyden lisäksi myös lempeää ymmärrystä ja huumoria. Chris Pine jättäytyy sovinnolla sivurooliin, mutta rakentaa silti Stevestään karismaattisen apparin.

Rehti ja symppis superseikkailu, jonka suvereeni sankari Wonder Woman nähdään seuraavaksi Batmanin, Supermanin ja muiden DC:n keulakuvien rinnalla elokuvassa Justice League, joka saa ensi-iltansa marraskuussa, vaikka neito, jos joku, ansaitsee kyllä toisenkin soolon.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Wonder Woman -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Kuka muu supersankaritar ansaitsisi mielestäsi oman elokuvan?

2. Millä elokuvalla Wonder Womanin ohjaaja Patty Jenkins löi läpi?

3. Mistä elokuvasarjasta Gal Gadot tuli tunnetuksi?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Toimi nopeasti, sillä vastausaika päättyy jo maanantaina 9.10.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016