KILPAILU ON PÄÄTTYNYT: Tekeekö vielä biitsille mieli? Osallistu Baywatch -kilpailuun
Jussi U. Pellonpää, Ma, 16/10/2017 - 07:38

FilmiFINin ja Fox-Paramountin hurjan suosion saanut Baywatch -kilpailu on päättynyt. Palkinnoiksi luvatut rantalomakorvikkeet, Baywatch -elokuvat, halutussa formaatissa, matkaavat nyt onnekkaille, jotka odottavat kesää seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Tampere ja Vehmaa.

Vastauksissa oli tällä kerralla hajontaa enemmän kuin koskaan aiemmin, sillä jokaiseen kysymykseen tuli vaihtoehtoja kymmeniä. David ”The Hoff” Hasselhoffin parhaaksi elokuvaksi ehdotettiin mm. Anakonda 3:sta, Starcrashia, Nick Furya, Piranha 3DD:tä ja Legacya. Top 3:n kiilasivat lopulta Click, Guardians of the Galaxy Vol. 2 sekä voittajaksi kohonnut Baywatch. FilmiFINin toimitusta huvitti siinä määrin vastaus: ”En ole yhtään nähnyt, enkä usko niiden olevan kovin hyviä”, että osallistuja on ansainnut tästä hyvästä palkinnon.

Samaa järjestystä haettiin myös kysymyksessä numero kaksi, jossa kohteena oli Dwayne ”The Rock” Johnson. Tyrkylle nostettiin niin Snitch, Vaiana, Muumion paluu, Salainen agentti 86 ja Walking Tall kuin Pako viidakkoon, Pain and Gain, The Game Plan ja G.I Joe: Retaliationkin. Top 3 muodostui lopulta elokuvista Doom, San Andreas sekä kirkkaasti kärkeen kiilannut Fast & Furious -saaga, josta jokainen osa, missä iso herra näyttäytyi, keräsi omat kannattajansa.

Tulevaisuudessa toivottavasti omaksi elokuvakseen päätyväksi tv-sarjaksi toivottiin mm. Ritari Ässää, Blacklistia, China Beachia, Deadwoodia, Dexteria, Emmerdalea ja Mustamaalattua. Äänen saivat myös Kiimaiset poliisit sekä Kauniit ja rohkeat. Eniten kannatusta keräsivät Stranger Things, Frendit sekä sarjan voittanut Game of Thrones.

FilmiFIN ja Fox-Paramount onnittelevat voittajia ja kiittävät kaikkia kilpailuun osallistuneita.

 

Syksyn harmautta poistamaan FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut mukaan hiekkarannalle, jossa Baywatchin urheat ja uhkeat hengenpelastajat pitävät huolen turvallisuudestasi.

Uuden kesäkauden kynnyksellä Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) valmistautuu hakemalla uusia jäseniä johtamaansa hengenpelastustiimiin. Rekrytointivaiheessa unelmatyönhakijat joutuvat näyttämään kykynsä esikarsintakisassa. Kun kansakunnan lemmikiksi noussut huippu-uimari ja olympiavoittaja Matt Brody (Zac Efron) katsoo ansainneensa erivapauksia, kahnaus vanhan konkarin, Buchannonin, ja uuden tulokkaan välillä on valmis alkamaan. Unelmaduunia havittelemassa ovat myös muun muassa kolmatta kertaa karsintakisassa oleva nörttimäinen, tietokoneiden parissa viihtyvä Ronnie (Jon Bass), jonka unelmien kohteena työpaikkaa enemmän on Baywatch-tiimissä työskentelevä hottis CJ (Kelly Rohrbach), sekä Summer (Alexandra Daddario), joka CJ:n tapaan pyrkii sekoittamaan miesten päät unenomaisen unenomaisella hidastetulla juoksulla. Kun pakolliset esittelyt on saatu alta pois, merelliseen paratiisiin luikertelee varsinainen käärme (Victoria Leeds), joka omilla hämäräkaupoillaan vaarantaa koko rannan olemassa olon huumekauppaa unohtamatta. Paikallisen poliisin (Yahya Abdul-Mateen II) viitatessa sankareidemme rikosepäilyksille kintaalla, heille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä tutkimaan kinkkistä rikosvyyhteä omin avuin. Nostalgikkojen riemuksi David Hasselhoff ja Pamela Anderson tekevät pienet, hupaisat cameo-esiintymiset. 

Uudelle vuosituhannelle päivitetty elokuvaversio pyrkii nyökkäämään alkuperäissarjalle kunnioittavan parodioivaan sävyyn. Aurinkoiset rannat, paljas pinta ja kurvikkaat naiset paljastavissa uima-asuissaan ovat edelleen ajankohtaista valuuttaa hidastetussa filmissä juoksevia unelmanaisia unohtamatta.

Vastaa kolmeen allaolevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Baywatch -elokuvan arvonnassa. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä on David Hasselhoffin paras elokuva?

2. Entä mikä on Dwayne "The Rock" Johnsonin paras elokuva?

3. Mikä tv-sarja sopisi parhaiten elokuvaksi?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 16.10.2017 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016