Taikaa tuutin täydeltä. Osallistu Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -kilpailuun.
Jussi U. Pellonpää, Ma, 01/04/2019 - 07:51

Fox-Paramountin ja FilmiFINin Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -kilpailu on päättynyt. Onnekkaat voittajat löytyivät tällä kerralla Kalajoelta, Joensuusta ja Oulusta.Parasta Harry Potter -seikkailua etsittäessä voiton vei niukalla enemmistöllä Harry Potter ja Azkabanin vanki ja Eddie Redmaynen parhaaksi toolisuoritukseksi nousi Kaiken teoria. David Yates ohjasi, kuten kaikki tiesivätkin, elokuvan Tarzanin legenda.

 

FilmiFIN ja Fox-Paramount kutsuvat sinut taikamaailmaan. Tai ainakin osallistumaan Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -kilpailuun.

Kun puhdasveristen velhojen maailmanvaltaa halajava Grindewald pakenee, joutuu Tylypahkan mestariopettaja Albus Dumbledore pyytämään Lisko Scamanderin avukseen jahtiin, ennen kuin sota toden teolla syttyy taikavoimien ja ihmisjästien välillä.

Harry Pottereilla massia enemmän kuin pieni maa tehneen J.K. Rowlingin luoma saaga sai alkunsa elokuvassa Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (2016), ja nyt on viisi osaiseksi suunnitellun sarjan seuraavan luvun aika.

David Yatesin ohjaama Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset jatkaa suunnilleen siitä, mihin viimeksi jäätiin, mutta todellisuudessa tämä on vasta todellinen alkusoitto koko saagalle.

J.K. Rowlingin itse käsikirjoittama tarina syöttää katsojalle huiman määrän informaatiota, pomppii aikajanalla edestakaisin ja nostaa esiin uusia, joskin osan Pottereista tuttuja hahmoja kiihtyvään tahtiin.

Mielikuvituksellisia otuksia ja olioita täyteen tupattu efektivetoinen epookki toki oivaa ointmenttia kaikille Potterin jälkeisistä vierotusoireista kärsiville, mutta saagaan tutustumattomalle hahmoja ja hapatusta on liiaksikin yhteen elokuvaan.

Eddie Redmayne sopii hyvin poikamaiseksi Lisko Scamanderiksi, mutta se, kuka varastaa shown, on Jude Law Tylypahkan särmikkäänä professori Albus Dumbledorena. Johnny Depp vetää pääpahis Grindelwaldin roolin ilmeettömän vakuuttavasti.

Vastaa kolmeen alla olevaan kysymykseen ja olet mukana 3 (kolmen) Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvan arvonnassa. Ja paiskataanpa voittajille vielä päälle satunnainen bonus elokuvan oheistuotteen muodossa. Se, mikä pakettiin leffan mukaan eksyy, jääköön yllätykseksi. Muista ilmoittaa vastauksessasi haluatko DVD:n vai Blu-rayn.

1. Mikä mielestäsi on paras Harry Potter -elokuva?

2. Mikä on Eddie Redmaynen paras roolityö?

3. Minkä klassikkoelokuvan uusintaversion David Yates ohjasi 2016?

Kilpailuun osallistut lähettämällä vastauksesi, nimesi ja yhteystietosi (katuosoite ja sähköpostiosoite ja PUHELINNUMERO) osoitteeseen toimitus[at]filmifin.com. Vastausaika päättyy maanantaina 1.4.2019 klo: 00.01.

Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan tuloksesta henkilökohtaisesti. Yhteystietoja ei ole ikinä käytetty, eikä tulla ikinä käyttämäänkään suoramarkkinointiin.

Kuvagalleria: 


Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016