Alkuperäinen nimi: 
Michael Monroe -dokumenttielokuva
Lajityyppi: 
Julkaisija: 
Valmistusvuosi: 
2023
Valmistusmaa: 
Musiikki: 
Kesto: 
96
Michael Monroe -dokumenttielokuva
Jussi U. Pellonpää, La, 21/10/2023 - 18:24

Elokuva

Rockmusiikista kiinnostuneille ei liene tarpeellista edes kertoa, kuka on Michael Monroe, mutta kuka on rokkikukon julkisivun takana vaikuttava Matti Fagerholm, sitä yrittää aavistuksen aukoa omaperäisesti nimetty dokumenttielokuva Michael Monroe -dokumenttielokuva.

Mitään uusia paljastuksia artistista ei saada eikä traagisempia tapahtumia sen enempää kelata, vaan pääasiassa tarjolla on mukavia muistumia, joita jakelevat kollegat kuten Gunnareiden Slash ja Duff, Alice Cooper, tuottaja Bob Ezrin sekä Lemmy että tietenkin Andy McCoy. Parhaat hetket tarjoaa Makken äiti Marjatta Kaistila ja fiksuimman anekdootin Little Steven, jonka kautta katsojakin ymmärtää rockelämän kuluttavuuden.

Elisa Viihde joutui hyllyttämään oman, vain päivän saatavilla olleen Michael Monroe -dokumenttinsa vahvistamattomien sopimussyiden takia, mutta aikovat tuoda sen samankaltaisuudestaan huolimatta vielä markkinoille. Michael Monroe -dokumenttielokuva on ensisijaisesti fanituote aikalaisille, ikätovereille, jotka kasvoivat Hanoin vaikutuksen alaisena, mutta ei siinä ole mitään väärää. Vaikka maailmanvalloitus on aina jäänyt milleistä kiinni, eo se aina energisen miehen elämää ole sen suuremmin jarrutellut.

Yhteenveto

Lapsenomaisesti asiasta kuin asiasta aina innostuvaa Makkea kuuntelee mielellään, joka omalta osaltaan todistaa, että rock on rajaton riemu.Copyright © FilmiFIN 2004 - 2016